TjalkvanCarolyt vaart uit in Gouda

Heuglijk nieuws…de tjalk van Carolyt gaat een grote reis maken. Binnenkort leest en hoort u daar meer over. Voorlopig wordt er in en rond Gouda gewoon doorgefietst en zal ik u o.a. via dit mooie medium op de hoogte houden van de “vaarschema’s- en route’s ”

Deze week vaart de tjalk twee keer uit, op dinsdag en donderdag. Dinsdagochtend gaat de route van het #HuisvandeStad in http://www.gouda.nl  via http://www.drukkerijverzijl.nl naar http://www.jeruzalemkapel.nl waar kennis gemaakt zal worden met #JeroenHermkens als @kapelGouda.

Op donderdagochtend is er al een vroeg afvaart: om 9.30 start de tjalk bij @IDcollege, waar leerlingen met @JufGeluk een heuse @Geluksroute hebben uitgezet. U bent daar trouwens ook van harte uitgenodigd van 9.30 tot 11.30 om wat geluk te komen genieten. Daarna gaat de reis door naar het @VerzetsmuseumZH alwaar met de #ambassadeursderverdraagzaamheid vergaderd zal worden. Dit museum is trouwens ook een bezoek waard voor u als lezer. Vandaar gaat de tjalk door naar @BoekEnTroost op de Lange Tiendeweg in Gouda.

Tijdens de reizen houd ik u via twitter op de hoogte, logboeken en reisverslagen kunt u na afloop van deze reisdagen via dit blog inzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s