Rondje Groene Hart…Bodegraven, Woerden, Gouda

Eigenlijk was het niet de bedoeling, maar omdat het zulk prachtig trainingsweer is, er toch ook vandaag met de tjalk op uit. De kleine toer in en rond Gouda van ong. 15 km. van gisteren heeft me trouwens de volgende zaken opgeleverd:

– Bij de gemeente Gouda een aantal “Odes aan Gouda” opgehaald. Met dat mooie vers van Leo Vroman op de melodie van het carillon aan het stadhuis heb ik al menigeen verblijd en het levert altijd stof tot praten op. En het heeft me doen besluiten dat de prachtige”De vogel in mijn borst” van Frans van Deursen voorlopig ook meereist in mijn tjalk. Als u over het laatste meer wilt weten: http://www.devogelinmijnborst.nl/
– Weer een mooi gesprek gehad met een dame op het bankje tegenover Erasmus in het Vroesenpark, vergezeld door vrolijke muziek uit de Jeruzalemkapel. En het bezoek aan de Jeruzalemkapel krijgt binnenkort een vervolg.

En nu snel mijn stalen ros inspannen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s