En dan gelijk nog maar een bericht…

Want het lijkt erop dat het nu wel werkt. In het verdwenen bericht heb ik namelijk gemeld dat het verplaatsen van dit blog van mijn laptop een simpele digitale verhuizing lijkt, maar dat het beslist geen sinecure is. En toch wil ik het graag, want niet iedereen heeft Facebook of Twitter en zelf vind ik het ook wel prettig om gewoon op een blog te werken en zo van mijn reiservaringen kond te doen . Tegelijk kan ik dan ook even proberen of deze link werkt: Fietsen in spoor van Erasmus

8 thoughts on “En dan gelijk nog maar een bericht…

  1. hier kan je zijn Marjo. IK heb nu bericht ontvangen in mijn emailadres dat moeders het ook gevonden had.. dus ook dat werkt bij mij . Vergeet niet aan te vinken dat je op de hoogte wilt blijven . IK doe dit maar steeds ik weet niet of dat moet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s