Van Bazel tot Bingen

En van Erasmus tot Hildegard. En verder kwam de reis (nog) niet. Ben namelijk vanmorgen met manlief terug gereisd naar Nederland en hoop komende week verder te zoeken naar de sporen van Erasmus. Was moeder natuur even vergeten. Een hardnekkige schimmelinfectie, een niet optimale conditie en een hevig onweer boven de Rijn heeft me doen besluiten de reis door Duitsland per fiets voortijdig af te breken. Over het verloop van mijn avontuur volgende keer meer. Ik heb dankzij een gebrekkige internetverbinding op de laatste camping, wel het nodige ontdekt, geleerd en ervaren, maar weinig kans gehad dat te delen.
Wel vast even een plaatje van hoe de situatie er gisteren, voor het genomen besluit, uitzag

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s