#Prinsjesdag2015

Dinsdag 15 september 2015. Titel en datum zeggen u waarschijnlijk niet veel meer dan het belang dat u daar zelf aan hecht. Waarom voor mij zo’n titel als ik verder niets met prinsjesdag van doen heb dan de beelden bekijken van vlakbij mijn geboortehuis? Of me te verdiepen in het verhaal van de troonrede. Misschien probeer ik op deze manier alleen een kaasvlaggetje te plaatsen bij deze datum. Omdat het een gedenkwaardige dag is voor mij en mijn naasten in nauw familieverband. Wie zal het zeggen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s