Goudse Geluksroute

Wijzer geworden van voorgaande geluksroute’s ben ik gisteren tussen 13.00 en 16.00 op mijn lievelingsplekje geweest tussen kerk en kapel, bij mijn vrienden Erasmus en Gerard Leeu. Zo hield ik dus tijd over om zelf mijn geluksmomentje te pakken bij #MaaikeHoonhout, het labyrinth te lopen bij #JeanneLendfers en een gelukzaligmakende maaltijd te genieten bij So What

Geluksroute met mensbloemen

@Geluksroute met mensbloemen van http://www.huubenadelheid-kortekaas.nl

Opvallend was het aantal bezoekers dat geen wensen had en al gelukkig was. Ze dan toch kunnen verrassen met een gedicht, lied, een Loesje of een stukje voorlezen uit het alfabet van Sam, maakte mij tot een gelukkig zondagskind.wpid-p_20151005_092206_1_p.jpgEchte spekkoper is de dame die sinds 2 dagen in Gouda woont,  die zich per ongeluk op de Geluksroute bleek te bevinden, die ik een warm welkom heb geheten en een uitnodiging heb bezorgd voor #zottezaterdag. Daarnaast de burgemeester op de hoogte gebracht van de omzwervingen van onze goudse Erasmus en nog een 9secondenverhaal kunnen vertellen: Zouden klimaatkanaries minnekozen op zonne-akkers ? En Erasmus zelf ? Die kon zijn geluk niet op met alles wat er in zijn blikveld gebeurde…

Gerard Leeu als marktkraam voor geluk en kapstok

Gerard Leeu als marktkraam voor geluk en kapstok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s