Geboorte Margaretha Goudana

wpid-p_20151022_134107_1_p.jpg

Afgelopen zotte zaterdag werd mij een aantal keren gevraagd hoe oud Margaretha Goudana nou precies is. Mede dankzij de hulp van plaatselijke media kan ik u daarom het volgende berichten. Digitaal, maar publiekelijk nog onzichtbaar zag zij in het vroege voorjaar van 2007 het levenslicht. In november van hetzelfde jaar volgde haar verteldebuut tijdens het Verhalenfestival in een net nog niet helemaal gerestaureerde Jeruzalemkapel. Al in februari 2008 volgde een filmdebuut bij Het Toverlint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s