Ik wijk voor niemand

0016_Carolyt Koops(1)Moeilijk hoor, zo’n fotoshoot aan het eind van de #zottezaterdag. En dan ook nog met het thema “Ik wijk voor niemand” omdat dat het thema is van #Erasmus2016 in @MuseumGouda.

Maar: In de eerste plaats was het leuk om te doen. Door die vakvrouwen van @3MW_ontwerp voor de eeuwigheid te worden vastgelegd, op een manier waarop je “de moeder van” niet vaak zal zien. Zelfs voor Say Cheese Gouda had ik destijds mijn middeleeuwse Margarethahoofddeksel op.

In de tweede plaats: “Ik wijk voor niemand” ? Afgelopen weekeind reageerde @DesideriErasmus al dat de tekst uit de context was gehaald. En deze expert kan het weten ! Persoonlijk denk ik dat het met de vasthoudendheid van Erasmus wel meevalt. Iemand die vrede, verdraagzaamheid, respect en tolerantie hoog in het vaandel heeft staan verdenk ik van een flexibele denk-en leefwijze. Wat dat betreft is het thema dus uitstekend geschikt om de dialoog over aan te gaan. Of discussie, zo u wilt… MG_ERASMUS_poster_Carolyt_Koops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s