Visitekaartje

Ruim drie jaar nadat ik mijn eigen bedrijf begon is er nu eindelijk een echt visitekaartje. In tegenstelling tot ” mijn andere tjalken” niet afkomstig uit Gouda zelf, maar gefabriceerd door Dotter Design uit Haastrecht. Het blijft zo dus wel een schip uit het Groene Hart. En voorzien van alle moderne navigatie middelen.
Als kapitein/stuurman ben ik uiteraard verantwoordelijk voor het eindresultaat en leg ik mij toe op eerlijk handwerk om er een schoon schip van te maken.

wp-1460102919304.jpeg

Tjalk van Carolyt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s