Het reisverslag van Suzanne en Ayla.

Het hoort een plek te krijgen in het logboek van mijn tjalk. Het reisverhaal van dochter Suzanne en kleindochter Ayla, die inmiddels 101 dagen oud is. Samen met hun reisgenoot Dave die in dit verhaal een cruciale rol speelt. Ze hebben al een hele reis achter de rug, maar hun thuishaven is bijna in zicht. Via het UZ Leuven en het Erasmus MC in Rotterdam zijn ze inmiddels aanbeland in Capelle aan den IJssel. Nog even en dan kunnen ze me uitzwaaien als ik uitvaar in Gouda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s