Erfgoed-event 2017

Een stapel stof waar nog iets mee moet gebeuren voor donderdag a.s. Dan ben ik nl. te gast bij het Erfgoed-event 2017 in Den-Bosch. Ik vertel daar, samen met andere vertellers van de Stichting Vertellen. Mijn verhalen gaan over Marike Jans van der Zee en over Margaretha Goudana, de moeder van Erasmus. En ik heb mijn tjalk(en) bij me !

Wil je woensdag, donderdag of vrijdag ook naar dit evenement ? Lees er op www.erfgoed-event.nl meer over en geef mij een seintje: kan ik ervoor zorgen dat je voor een dag een vrijkaartje kunt krijgen ! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s