Erasmus2016.nu

Erasmus en ik, het botert niet zo tussen ons de laatste tijd. We kunnen er helaas geen van beiden iets aan doen. Zocht ik Erasmus eerder vaak zelf op, tegenwoordig dringt hij zich teveel ongevraagd aan mij op. De weg naar de Erasmusbrug heb ik zelfs pas per vliegtuig gepasseerd en zijn naam op het ziekenhuis kan ik inmiddels niet meer zien !

Www.Erasmus2016.nu was echter nog niet helemaal afgerond voor mij. Vorig jaar heeft het Gouwepalet nl. een tentoonstelling gehouden in deAgnietenkapel. Die  expositie was te bewonderen vlak voor en tijdens #zottezaterdag. En ik had de eer als Margaretha Goudana de tentoonstelling te openen. Als dank hiervoor heb ik model mogen zitten voor 6 leden van de Goudse amateurschilderclub. En ipv met de 2 beste portretten uit deze serie, kreeg ik ze uiteindelijk allemaal mee naar huis ! En vorige week kreeg ik bericht dat het foto-album klaar was: Lof der creativiteit. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s