Weeshuiscomplex

Vandaag op een bijzondere plek een verhaal mogen vertellen. Voor een koperen echtpaar en hun gasten. Op een bijzondere dag en in een uniform dat ik heb mogen lenen van weeshuismoeder Ellie Wout.

Het werd een prachtige middag op deze plek vol herinneringen aan de Spieringstraat 1 in Gouda. Voordat ik aan mijn verhaal over de nonnen, de wezen en de boeken begon was er een officieel moment voor bruid en bruidegom. En hoe mooi was het dat de bruid haar verhaal begon met het aansteken van een kaars in verband met de Eeuwigheidszondag. Het is het “allerzielen” feest van de protestante kerken, de laatste zondag in het liturgisch jaar en de dag waarop de overleden geliefden gezamenlijk herdacht worden. En zo bleek onze lieve kleindochter Ayla ook vanmiddag onverwacht weer aanwezig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s