Oponthoud en reisvertraging

Oponthoud…je kent dat wel ! Vol plannen en goede voornemens, dit keer zelfs zo ver gevorderd dat ik een heus “zomeragenda” voor mezelf heb aangelegd. Dat werkt vervolgens een kleine week goed, de derde week al een heel stuk minder en dan ben je zomaar 14 dagen vergeten ernaar te kijken ! Daarom maar even een beeld bij wat daar de voornaamste oorzaak van is en de belofte jullie snel op de hoogte te brengen van de wederwaardigheden rond mijn boek….

En over het digitale oponthoud± het helpt niet als de tekens op je toetsenbord niet corresponderen met de toetsen en dat WP niet meer simpel gedeeld kan worden met FB. Uiteraard heeft dat laatste medium daar wel weer een oplossing voor, maar die wil ik eerst eens nader onderzoeken. Bovendien heb ik daar NU geen in zin in c.q. tijd voor….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s