Nieuwe koers

Mijn vloot was toe aan een flinke opknapbeurt. De #MarianGouda is inmiddels ruim 7 jaar, de tjalk van Carolyt ook alweer 5 jaar en mijn vloot wordt hopelijk dit jaar nog uitgebreid met een ander scheepje.

Maar ook inhoudelijk moet je soms eens even goed kijken naar je kajuit en het ruim.

Nu ontbreekt de tijd om een uitgebreid verslag te doen, maar twee zaken moeten jullie eigenlijk wel even weten:

1. Sinds gisteren ben ik in het bezit van het certificaat voor zelfstandig trouwambtenaar. Mocht je dus in het huwelijksbootje willen stappen, dan kan ik je daarbij helpen met mijn tjalk

2. 14 februari doe ik een gooi naar het stadsdichterschap van Gouda. En één van de gedichten die ik daarvoor aanleverde zal ik in ieder geval, naast in de Theaterbakkerheij ook laten horen op Internationale Vrouwendag op 8 maart in de Goudse Schouwburg. Ook als ik dan géén stadsdichter ben geworden.