Gouda jarig op 19 juli

Op 12 juli is de sterfdag van Erasmus en op 19 juli viert Gouda haar 748-ste verjaardag. Reden voor mij om na lange tijd mijn tjalk weer eens op te tuigen en vanmiddag van 14.00 -16.00 aan te leggen in het Vroesenplantsoen in Gouda. Als Margaretha en met wat attributen aan boord voor het geval we geen gespreksstof hebben: jij en ik. Want we hebben elkaar zo lang niet in levende lijve gezien ! Wel even opletten, ben minder intiem dan je van me gewend bent….anderhalve meter !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s