Zotte zaterdag 2020 zonder viering

Zotte zaterdag 2020, die dus niet door ging…

Zotter konden we het niet maken…Als je spontaan een video-opname maakt, in het wild, zeg maar, dan kan het gebeuren dat de tekst soms niet goed verstaanbaar is. Bij deze dus de aanvullende informatie.

Het gaat om 2 boekjes waar ik over spreek, over een blog en over een cursus die ik volg.Het boekje Zie je bij de Ballon is geschreven door Gerard de Kleijn en geïllustreerd door Jan Zandstra. Het is een uitgave van het Erasmus Genootschap Gouda en in Gouda verkrijgbaar bij Boekhandel Verkaaik en The Gouda Shop. Daar zijn trouwens nog veel meer leuke Erasmusattributen verkrijgbaar zoals het bedrukte mondkapje.

De tekst van de lezing die vanavond door Gerard de Kleijn zou worden gehouden in de St.Jan is te vinden op zijn website, https://www.gerarddekleijn.nl/erasmuslezing/Het gedicht dat ik voorlees is uit de bundel Dichter. Gedichten voor kinderen van 6 tot 106 van uitgeverij PLINT. De vrije denker is geschreven door Mariet Lems.En tot slot de cursus die ik volg en waar ik op deze manier gelijk huiswerk voor maak: Werkende stemmen.

P.S. Het bewegend beeld houden jullie via dit medium te goed !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s