Hoogste tijd om uit te varen.

Mooie term eigenlijk, de hoogste tijd. Maar, daarvoor schrijf ik dit korte stukje niet !

Wil mijn lezers namelijk vooral laten weten dat er ook bij mij sprake is van nieuw leven in de brouwerij. Het heeft veel langer geduurd tot het zover was dan ik voor ogen had, maar afgelopen week kreeg ik een duwtje in de goede richting.

Dat betekent dat ik morgen een afspraak heb over een Gouds icoon in De Garenspinnerij. En overmorgen met mijn tjalk op pad ga als de moeder van Erasmus en een heel bijzondere Goudse familie een rondleiding mag gaan geven. Nu is het dus zaak koers uit te gaan zetten en mijn tjalk te gaan vullen. Passagiers aan boord zijn de twee bekendste Gouwenaars in 750 jaar: Anna Barbara van Meerten geboren Schilperoort en Erasmus Desiderius Roterodami geboren Gerrit Gerritszoon.

U hoort van mij !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s