Gouds Geschenk met een bosuil.

10 november 2021 3.45 

Weer veel te vroeg wakker. Doodstil buiten. Na een poos draaien toch mijn mobiel er bij gepakt om te zoeken naar een digitaal slaapmiddeltje. Dit keer maar eens gezocht op een gesproken tekst ipv muziek. Rond kwart voor vijf lijk ik eindelijk iets gevonden te hebben. Ik klik door op een link waar ik onmiddellijk in een schreeuwende bitcoin reclame terecht kom. En dan hoor ik het, even de aandacht op goed luisteren en ja hoor, dat moet een uil zijn. Twee keer is het geluid er, genoeg om van de bitcoins in de vogelgeluiden terecht te komen. Een #bosuil in het #GoudsGeschenk. En nu heb ik dus voor het eerst in mijn leven een bericht ingesproken op de #fenolijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s