Stand van zaken

En de huidige stand van zaken is dat mij “Reis terug…” er bijna op zit en er een ander, mogelijk “niet-digtaal medium” nodig zal zijn om een begrijpelijk reisverslag te kunnen maken. Daar kan nog wel even wat tijd overheen gaan, maar jullie lezen het hier vanzelf als het zover is.

Dit blog verhuizen naar mijn nieuwe tablet is nog geen sinicure, maar om nou iedereen die me niet op Facebook en Twitter volgt al mijn reisberichten te onthouden is ook zo wat. Bovendien lijkt er iets te schorten aan mijn interne digitale verbindingen en dat is een goed reden om mij nog voor mijn vertrek eens even te verdiepen in dit medium. Als dit bericht namelijk WEL te lezen is op de bovengenoemde media, dan denk ik dat ik de kink in de kabel heb gevonden….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s